Enric Rafart: “Si no trobem algú que es faci càrrec de la part tècnica sí que tindrem angoixa”

0
925
Enric Rafart, director de l'Elenc Teatral dels Pastorets de Sant Fruitós de Bages
Enric Rafart, director de l'Elenc Teatral dels Pastorets de Sant Fruitós de Bages

A la recerca d’una persona que pugui substituir el rol de tècnic que desenvolupava en Josep Maria Borràs

L’Elenc Teatral dels Pastorets de Sant Fruitós de Bages ha hagut de reinventar-se enguany. Per una banda per fer front a algunes baixes en el seu ventall d’actors i actrius, i per l’altra per una baixa important a l’apartat tècnic, la jubilació de Josep Maria Borràs del Teatre Casal Cultural. De cara l’any que ve l’entitat necessita una persona que es faci càrrec de la part tècnica.

Tal i com ens va explicar Enric Rafart a l’entrevista d’aquest dilluns a l’En Primer Pla, aquest 2018 la direcció de l’Elenc Teatral dels Pastorets de Sant Fruitós de Bages ha hagut de multiplicar les seves tasques i tenir també cura de la part tècnica de l’espectacle. Una part que a vegades, queda en segon pla, pèro que en un espectacle com ‘Els Pastorets del Ferrer Magí’ és de vital importància. Ho explica el director de l’Elenc Teatral dels Pastorets de Sant Fruitós de Bages, Enric Rafart. “Aquest any hem tingut dificultats a la part tècnica, som menys gent i el tècnic de tota la vida del Casal, en Josep Maria Borràs, s’ha jubilat. I per tant, nosaltres hem hagut d’assumir aquesta part tècnica, molt farragosa. És el que dona espectacle, però no coneixíem aquesta vessant, i se’ns ha fet molt dur. Ho hem anat solventant, hi ha hagut errades però ho hem pogut fer. Estem satisfets i molt contents, el principal es veure gaudir la canalla”.

Tot i tirar endavant l’obra amb gairebé 300 espectadors repartits en les dues funcions que es van fer, l’entitat santfruitosenca ja pensa en la propera actuació, i creu que si no es localitza una persona que es faci càrrec de la part tècnica, la continuïtat de l’obra perilla. “Necessites una persona que faci això, perquè sinó t’has de cuidar de tantes coses… Tots hi posem bona voluntat, però amb la part tècnica pateixes perquè no ho coneixes, no és lo teu, i llavors hi pateixes. Ara mateix sí, si no trobem algú si que tindrem angoixa”.

Així doncs, l’Elenc Teatral dels Pastorets de Sant Fruitós de Bages es troba a la recerca d’una persona que es pugui fer càrrec de totes les qüestions tècniques que envolten l’obra d’Els Pastorets del Ferrer Magí.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here