Esport i Punt 18-09-2023

0
189

Dos quarts de vuit d’aquest dilluns 18 de setembre del 2023, primer Esport i Punt en dilluns i, per tant, primera vegada que farem el repàs dels partits del cap de setmana.

Avui parlarem de la Copa Bages de bàsquet, que va acabar el passat cap de setmana, i ho farem amb el Màrius Bonjorn, director tècnic de l’asfe i entrenador del senior femení. Farem un repàs a la part esportiva d’aquesta competició que s’organitza cada temporada aquí Sant Fruitós.

Després farem super tertúlia per parlar del Baxi Manresa, que estarà jugant l’últim amistós de pretemporada contra el Girona a Salt i també per parlar una mica del Barça. Trucarem al Jordi Agut.

I per tancar, el Jordi Gibert ens ha preparat un reportatge sobre el Moto Club Moianès que fa 50 anys i també 50 anys de les 24 hores de motos al Moianès, la primera d’aquest estil a tot el món. No us ho perdeu perquè val molt la pena.

Per cert, si voleu estar al dia de tota la informació, us recordem que ens podeu seguir al compte de twitter del programa, @EsportiPunt o també a les 3 xarxes socials d’onabages (Facebook, Instagram, Twitter). Ens podeu seguir també al twitch de l’Esport i Punt. Teniu l’enllaç a les nostres xarxes.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here