Èxit de la Trobada Nacional de Microcotxes

0
103

Sant Fruitós de Bages va celebrar aquest cap de setmana la Trobada Nacional de Microcotxes. L’acte va aplegar mig centenar de vehicles històrics.

Aquest esdeveniment, organitzat pel Clàssic Motor Club del Bages i amb el suport de l’Ajuntament de Sant Fruitós, es va celebrar des del divendres fins al diumenge i va rebre cotxes de tot arreu del país i també d’altres llocs de l’Estat espanyol. 

El divendres va començar el seguit d’activitat previstes. Ho va fer amb una presentació davant del Museu de la Vinya i el Vi. Allà, l’alcaldessa Àdria Mazcuñan, el regidor de Promoció Econòmica Felip Echarri i el president del Clàssic Toni Tachó, van donar la benvinguda als assistents a la trobada.

La presència d’aquests vehicles tan interessants va allargar-se tot el cap de setmana, i va coincidir amb un altre gran esdeveniment com el Comerç al Carrer i la Festa del Comerç a Sant Fruitós de Bages. Dissabte, per exemple, es va produir una presentació dels vehicles al Cobert de la Màquina de Batre. També diumenge va celebrar-se una ruta pel nucli urbà, seguit per una gimcana a la plaça Alfred Figueras.

Però Sant Fruitós de Bages no va ser l’únic lloc que van visitar els participants. Els microcotxes també es van deixar veure per Montserrat, Marganell i la Colònia Vidal, per on van realitzar una ruta turística. D’aquesta manera, també van recórrer municipis com Navarcles, Artés, Pont de Cabrianes, Santpedor, Callús i Sant Joan de Vilatorrada. 

Tot plegat va finalitzar amb un dinar de germanor el diumenge a Món Sant Benet.

Foto: Jaume Grandia (Regió 7)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here