La Biblioteca acull des d’avui l’exposició“L’Art de fotografiar, l’art de pintar”

0
524
Exposició de la Biblioteca de Sant Fruitós de Bages en el marc de Sant Jordi d'estiu
Exposició de la Biblioteca de Sant Fruitós de Bages en el marc de Sant Jordi d'estiu

La biblioteca municipal de Sant Fruitós acollirà des d’aquest divendres 16 d’abril l’exposició “L’art de fotografiar, l’art de pintar”. Aquesta estarà disponible fins al proper 25 de maig i serà el relleu de l’actual, “l’”Aigua: vida i font de múltiples possibilitats”.

Aquesta exposició s’ha organitzat amb la col·laboració del Consell Català del Llibre Infantil i Juvenil de la Diputació. La nova exposició és una de les tres més que es poden veure actualment. La directora de la biblioteca de Sant Fruitós, Conxita Fenoy, ens explica com es preparen i com funcionen aquestes exposicions

Conxita Fenoy explica com es prepara una exposició

Tot i les restriccions pel coronavirus, l’exposició de l’aigua l’han visitat els alumnes de l’escola Monsenyor Gibert i els alumnes de primer d’ESO de l’institut Gerbert d’Aurillac.

L’exposició que s’estrenarà el 15 de maig l’han dissenyat els alumnes de l’Escola Monsenyor Gisbert, i tracta sobre la fotografia i la pintura. A part d’aquesta exposició, a la biblioteca hi ha tres exposicions i mostres més. La Conxita Fenoy explica la importància de les exposicions en la biblioteca municipal.

Conxita Fenoy destaca la importància de les exposicions a la biblioteca

D’altra banda, la director de la Biblioteca també referma que aquest és un espai segur.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here