La Biblioteca Municipal de Sant Fruitós inaugura una exposició amb quatre editorials bagenques

0
532
Exposició de la Biblioteca de Sant Fruitós de Bages en el marc de Sant Jordi d'estiu
Exposició de la Biblioteca de Sant Fruitós de Bages en el marc de Sant Jordi d'estiu

La presentació es va fer ahir 23 de juliol a la tarda a les instal·lacions de la Biblioteca. L’acte es va celebrar en el marc de la diada de Sant Jordi d’estiu, una celebració que ha volgut recuperar l’esperit de la diada de l’abril. Malgrat tot, aquest és un dels únics actes que s’han dut a terme a Sant Fruitós de Bages. El bibliotecari Marcel Martínez va explicar ahir a La Central com va sorgir la idea. 

La mostra reflecteix la feina del dia a dia de les editorials de casa nostra. Un procés que abarca des del moment en que un escriptor entrega l’obra original a l’editorial fins que s’imprimeix, passant per tasques com l’edició, la correcció o la maquetació. Marcel Martínez, bibliotecari de Sant Fruitós, així ho detallava.

L’exposició també inclou els diferents llibres d’aquestes editorials. Concretament en són quatre: Tigre de Paper, l’editorial Farell, Zenobita edicions i l’editorial Parcir. 

Aquesta mostra es pot visitar fins el proper 15 d’agost al vestíbul de la Biblioteca Municipal en els mateixos horaris d’obertura de l’equipament: cada dia de de dos quarts de quatre de la tarda a dos quarts de nou, menys dimecres i diumenge que també hi ha torn de matí i dissabte, que només obre de deu del matí a la una del migdia. 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here