La comunicat educativa de l’Escola Pla del Puig protesta per l’endarreriment del gimnàs

0
151

La comunicat educativa de l’escola Pla del Puig, a Sant Fruitós, està molt molesta amb l’endarreriment del seu gimnàs. Tot i que han començat les obres d’un nou edifici, el projecte del recinte esportiu continua paralitzat.

El gimnàs haurà d’esperar a una instal·lació que alhora funcionaria com a segon pavelló municipal al costat. Tot i això, l’Ajuntament va aturar aquesta construcció a principis de mes a causa d’unes deficiències en el projecte, fet que ha empipat a la comunitat educativa de l’escola Pla del Puig. 

En aquest sentit, l’Associació de Famílies d’Alumnes, el Consell Escolar, famílies i part del professor docent van emetre un comunicat conjunt a inicis de setmana, on titllaven de “goig sense glòria” l’inici de les obres. L’escrit es mostra molt crític amb l’actual situació del gimnàs. 

Textualment, sobre l’absència del gimnàs apunta que “després de 14 anys ja tocava que els nostres alumnes poguessin estudiar en un edifici d’obra com la gran majoria d’alumnes d’aquest país, però serà un edifici que un cop finalitzat no tindrà tots els equipaments que li pertoquen a un centre educatiu”.

Aquest comunicat també desmarca l’escola Pla del Puig de la decisió d’ajornar la construcció del gimnàs i recorda que era tasca de l’Ajuntament i el Departament d’Educació trobar un acord entre les dues administracions.

Per últim, l’escrit es pregunta si el consistori ha estat “prou diligent” a l’hora de decidir si es podien o no invertir tants diners en un equipament que podia ser utilitzat per poca gent. Alhora, també titllen d'”excessiu” el fet de tenir obres a l’entorn de l’escola durant un gran període de temps, tot i que sí que admeten que en cap moment s’ha plantejat la possibilitat de no construir el gimnàs.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here