La declaració oficial sobre la lluita contra el frau protagonitza el Ple ordinari de Sant Fruitós d’aquesta tarda

0
271
El ple ordinari del mes de novembre.
El ple ordinari del mes de novembre.

El Ple ordinari del mes de febrer a Sant Fruitós de Bages s’espera més tranquils que els anteriors. En aquest cas, el punt estrella serà la declaració oficial sobre la lluita contra el frau.

L’Ajuntament de Sant Fruitós de Bages considera aquesta aprovació prioritària per optar als fons Next Generation. Tot i això, l’alcaldessa Àdria Mazcuñán aclareix que el govern local pretén anar molt més enllà que buscar subvencions.

Declaracions de l’alcaldessa Àdria Mazcuñán.

Per la seva banda, l’oposició, que no ha volgut posicionar-se públicament sobre aquest tema, ha criticat la manca d’activitat del govern santfruitosenc.

Joan Carles Batanés és el líder de Gent Fent Poble.

Altres temes que es tractaran seran l’aprovació inicial de l’escut heràldic i bandera del municipi o els punts que donen comptes dels informes de tresoreria i les obligacions de subministrament d’informació de les entitats locals. Aquests, però, són trimestrals i no són extraordinaris, com tampoc ho és l’esmena de l’ordenança fiscal reguladora del servei d’àpats a domicili. Des de l’Ajuntament asseguren que aquesta s’ha d’aprovar a causa d’un error tipogràfic.

Com dèiem, aquest Ple comptarà, a priori, amb menys punts de fricció entre govern i oposició que els anteriors. No està prevista cap pregunta ni cap prec.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here