La Setmana Jove torna ampliant l’oferta d’activitats esportives, culinàries, socials, culturals i de noves tecnologies

0
98

Sant Fruitós de Bages recuperarà aquest mes d’octubre la seva Setmana Jove. Ho farà en una versió ampliada i que oferirà tot tipus de contingut als més joves del municipi.

La l’edició d’enguany, que celebra dues setmanes d’activitats, es durà a terme del 12 al 22 d’octubre.

La regidora de joventut, Estrella Morales ens explica perquè s’ha decidit allargar-la

La primera de les activitats és el torneig de 12 hores de futbol sala que es disputarà el dimarts 12 d’octubre. De les 9 del matí i fins a les 9 del vespre, el pavelló municipal acollirà aquesta tradicional jornada esportiva on hi poden prendre part equips d’entre 5 i 10 jugadors i jugadores. El preu per participar-hi és de 15€ per equip i s’establiran 2 categories per les edats: júnior de 12 a 16 anys i sènior de 17 a 22 anys. 

I amb quina voluntat s’organitza cada any la setmana jove? La regidora Estrella Morales ens ho explica.

El dimecres 13 d’octubre, a partir de les 4 de la tarda al Nexe Espai Jove, arriba la segona proposta esportiva amb una tarda de ping-pong, a càrrec del club CEFAR. 

Pel dijous 14 d’octubre arriba la proposta culinària de la setmana jove amb un taller de sushi. Aquesta activitat es realitzarà al Nexe Espai Jove a partir de les 5 de la tarda.

De la mà de Teo Valls, el dimarts 19, les persones interessades podran assistir a un taller de masculinitats alternatives a partir de les 6 de la tarda. La participació en aquest espai és no mixta, només per a homes. 

El mateix dijous arriba  el torneig de Just Dance amb l’associació jove Social Lovers a partir de les 5 de la tarda al Nexe Espai Jove.

Una de les propostes musicals arribarà el dimecres 20 d’octubre amb la tarda de Karaoke, a partir de les 4 de la tarda al Nexe Espai Jove.

El colofó de la setmana el posarà la Nit de Microconcerts del divendres 22 al vespre. Aquesta sessió començarà a les 10 del vespre a l’edifici del Nexe Espai de Cultura i actuaran Artium Trio, Itzipa Band i Green Dog.

Totes les activitats de la setmana jove són gratuïtes, excepte el torneig de futbol sala, i cal inscriure’s prèviament, ja que l’aforament és limitat. Per a realitzar les inscripcions es pot fer per telèfon al 93 878 89 83, per whatsapp al 609 00 21 54 o a través de l’Instagram @nexejove. Les diferents propostes de la Setmana Jove 2021 estan subjectes a les directrius sanitàries. 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here