La Volta travessa amb èxit Sant Fruitós

0
140
La Volta a Catalunya passa per Sant Fruitós

Ahir La Volta a Catalunya va completar el primer dels dos trams que farà al Bages aquesta setmana. L’etapa va passar per Sant Fruitós, entre altres municipis, on es va produir un dels dos esprints puntuables.

La prova celebrava la seva tercera jornada. Va sortir del Canal Olímpic de Castelldefels i va arribar a la una a Sant Fruitós. Des d’aquí van seguir fins a arribar a l’alta muntanya, amb un final en alt a Vallter 2000. La comarca del Bages va comptar amb el tram central d’una jornada de més de 200 quilòmetres. L’etapa del Bages va fer que es tallés la Nacional en direcció a Artés, i també va afectar als nuclis de La Rosaleda i Torroella de Baix. A part d’això, la carretera de Vic, que és per on passava l’etapa es va inhabilitar completament en ambdós sentits pocs minuts abans de la 1, quan faltava poc per a què arribessin els ciclistes. Veïns del municipi com en Jordi valoraven que la Volta passés per Sant Fruitós i els talls de carreteres:

En Jordi celebra el pas de La Volta

D’altra banda, també estava prohibit estacionar a banda i banda de la carretera de Vic durant tot el matí i fins a les 3 de la tarda.

Pel que fa a la cursa, l’esprint intermedi puntuable estava a l’alçada de la plaça Onze de Setembre, i les autoritats van demanar que no s’hi aplegués molta gent. No obstant això, els veïns de la localitat i fans del ciclisme no van voler perdre’s la cursa. Alguns com en Marc van valorar positivament la presència d’assistents:

En Marc valora positivament la presència d’assistents

Tot i la petició que no hi hagués públic, prop de 50 persones hi van assistir, tot i que guardant mesures de seguretat i distància social. La gent no va voler deixar passar l’oportunitat de veure en directe els millors ciclistes del món com Carapaz, Valverde, Sagan, Froome o Adam Yates, que va guanyar l’etapa. 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here