L’Ajuntament de Sant Fruitós de Bages elabora lots de Nadal de proximitat

0
236

Sant Fruitós de Bages engega nous lots de Nadal amb productes de proximitat. És el segon any consecutiu que l’Ajuntament impulsa aquesta proposta.

I ho ha fet comptant amb els productes de 13 establiments  santfruitosencs relacionats amb el sector de l’alimentació, des de cellers a forns de pa, passant per pastisseries, xarcuteries i altres establiments que venen productes relacionats amb aquesta època nadalenca. Tot i això, el nom dels locals no han transcendit. 

Els lots s’han repartit entre els diferents treballadors del consistori, que un any més reben aquest detall per part de l’Ajuntament.

Amb aquesta acció, la idea del govern local és la de donar exemple en la seva aposta pel comerç de proximitat. Tot plegat, després d’un any on un dels objectius de l’Ajuntament ha sigut la de reactivar aquest sector mitjançant jornades de comerç i amb un novedós mercat de Nadal que ha sigut un èxit a Sant Fruitós.

Els usuaris del servei ocupacional d’Ampans La Sagrera han estat els encarregats, de forma totalment desinteressada, de fer les tasques d’empaquetatge d’aquests productes.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here