L’Ajuntament farà una campanya d’anàlisi de mostres d’ADN dels excrements d’animals a la via pública

0
113

Aquest mes d’abril, Sant Fruitós enceta un nou projecte pel que fa als excrements dels gossos.

Des del consistori expliquen que l’objectiu d’aquesta campanya és conscienciar als amos dels gossos, especialment dels que no recullen els excrements dels seus animals de la importància de mantenir la via pública i els parcs municipals nets. Les mostres que trobin, serviran per identificar els propietaris que incompleixin l’Ordenança municipal sobre tinença d’animals. Veïns com l’Ivan donen la seva opinió sobre aquesta mesura de l’Ajuntament.

Iván, veí de Sant Fruitós, opina sobre aquesta mesura

Analitzant l’ADN dels excrements poden saber de quin gos és, i saber també qui és l’amo del gos. Des del consistori volen recordar que no retirar les defecacions dels animals de la via pública, és una infracció molt greu d’acord amb l’Ordenança Municipal, i que pot comportar sancions d’entre 300 i 500€. Veïns com en Josep opinen això sobre els excrements dels gossos als carrers.

Josep, veí de Sant Fruitós, també dóna la seva opinió

Amb aquesta campanya, l’Ajuntament vol promoure la importància de ser cívic en benefici de tota la ciutadania, i que la presència d’excrements és una de les principals queixes al poble. 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here