L’Ajuntament aprovarà finalment l’augment de tarifes de la residència municipal

0
207

És pràcticament l’únic punt que hi ha per aprovar al ple que se celebrarà demà al vespre i que suposa un punt i final al conflicte obert que hi havia hagut fins ara entre l’empresa que gestionava la residència i l’Ajuntament. L’empresa ha demanat en almenys 4 ocasions aquest augment tarifari, però l’Ajuntament no els el concedia per, segons deien, manca de justificació. L’alcaldessa del poble, Àdria Mazcuñán, explica què ha canviat en aquesta ocasió:

Amb l’increment de preus, augmenta també el risc que alguns usuaris no puguin permetre’s més l’estada a la residència. Per aquest motiu, l’alcaldessa també preveu en propers plens aprovar plans perquè no es doni aquesta situació:

Pel que fa a l’oposició, diuen que no entenen aquest canvi sobtat i creuen que no hi ha hagut suficient transparència per part de l’Ajuntament. 

Sense pressupostos pel 2023

Si bé arriba l’últim ple de l’any, l’Ajuntament encara no portarà a votació els pressupostos per l’any 2023. Malgrat que des de l’Ajuntament asseguren que arribaran a temps, aquest és el punt amb què més crítics es mostra l’oposició per al ple de demà al vespre. Ho explica el líder de Gent Fent Poble, Joan Carles Batanés en declaracions a Ona Bages:

El grup de Gent Fent Poble s’ha mostrat decepcionat aquesta vegada per la manca de punts de l’ordre del dia, cosa que, segons ells, demostra aquesta inactivitat que mes rere mes denuncien. 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here