L’Ajuntament i AMPANS signen un conveni de col·laboració per al Centre d’Ocupació La Sagrera

0
111

El govern de Sant Fruitós i AMPANS han arribat a un acord pel que fa al Centre d’Ocupació La Sagrera. La Fundació podrà realitzar activitats d’integració amb els usuaris del centre.

Aquest conveni contempla que la fundació pugui dur a terme activitats i diferents projectes a les instal·lacions públiques santfruitosenques. L’objectiu és que els usuaris del centre ocupacional La Sagrera es puguin integrar al municipi fent activitats de voluntariat o servei i establint col·laboracions amb les entitats i centres educatius del municipi.

Àdria Mazcuñán valora l’acord signat.

L’acte de signatura oficial es va produir a finals de la passada setmana. Allà van assistir l’alcaldessa de Sant Fruitós de Bages, Àdria Mazcuñan i el director general de la Fundació Ampans, Toni Espinal, acompanyats   de   la   responsable   del   Servei   Ocupacional   d’AMPANS,   Cristina   Llohis,  d’una educadora del Centre d’Ocupació La Sagrera i de diversos usuaris.

Montse Barat, coordinadora pedagògica del servei ocupacional d’Ampans també celebra l’acord.

Prèviament a aquest conveni, Ajuntament i AMPANS ja havien acordat fer servir les instal·lacions de centres d’ús públic. Ara, a més, el govern local també s’ha compromès a fer de nexe d’unió entre els santfruitosencs i les santfruitosenques i la Fundació.

Àdria Mazcuñán explica quina serà la funció de l’Ajuntament.

AMPANS operarà, sobretot, al Centre d’Ocupació La Sagrera. Aquest està ubicat a l’edifici de l’escola de Música i actualment atén a 24 persones, veïnes del poble o de zones properes.

Montse Barat, d’AMPANS, explica algunes de les activitats que duran a terme. 

El conveni es començarà a aplicar immediatament i tindrà una durada de tres anys.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here