L’Ajuntament obre el procés de selecció del nou Hereu i Pubilla del poble del 2021

0
522

Sant Fruitós busca el seu nou Hereu i Pubilla d’aquest 2021. L’Ajuntament ha donat fins al 21 de juny per presentar les candidatures.

Els i les candidates han de complir la condició d’haver nascut entre el 1999 i el 2004 per poder optar-hi. Un cop tancat el procés participatiu, l’elecció final es basarà en un examen escrit i una entrevista oral que es realitzarà individualment, on el jurat valorarà cada candidat per emetre un veredicte.

Laia Feliu, regidora de Cultura i Festes de Sant Fruitós, parla del procés obert per aquest 2021

Aquest tribunal estarà constituït per la mateixa regidora Laia Feliu, un membre del Foment de les Tradicions Catalanes, representants d’entitats del municipi i la Pubilla i l’Hereu sortints. L’avaluació es realitzarà el matí del dissabte 26 de juny, a la sala de plens de l’Ajuntament.

Un cop decidits els guanyadors, el traspàs oficial es realitzarà el proper 4 de juliol a la Coberta de la Màquina de Batre, on s’anunciaran primer els guanyadors. Els dos escollits rebran a mans de l’Alba Prinz i Lluís Pérez, Pubilla i Hereu del 2020, la banda i la faixa corresponent.

La regidora Laia Feliu destaca la importància de mantenir aquesta tradició

Qui vulgui presentar la seva candidatura, pot fer-ho descarregant-se el full d’inscripció que es pot trobar a santfruitos.cat i enviar-lo al correu electrònic pubillatge.sfb@gmail.com.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here