L’Ajuntament prepara propostes d’activitat física per a la gent gran del municipi

0
186

L’Ajuntament de Sant Fruitós de Bages ja està planificant un nou programa d’activitats físiques dirigides a la gent gran. El consistori oferirà classes de ioga, gimnàstica de manteniment, activitat física als barris, natació i aquagim.

Les activitats, que s’iniciaran el 4 d’octubre, es faran seguint tota la normativa necessària pel compliment de les mesures sanitàries vigents per la covid-19. Per aquest motiu, es faran a l’aire lliure sempre que sigui possible.

Des del consistori, s’aposta per mantenir les activitats, per garantir que la gent gran pugui fer activitat física d’una manera saludable i segura. Les activitats de ioga i gimnàstica es faran al pavelló d’esports i l’activitat física als barris a l’aire lliure, majoritàriament. Per assistir a les sessions, que seran gratuïtes, els santfruitosencs interessats hauran de fer una inscripció prèvia. Per rebre informació, es pot trucar 93 878 80 31.

A més a més, des de la Diputació de Barcelona es preveu reprendre enguany les passejades de marxa nòrdica “A cent cap als 100”. Aquesta activitat, apta per a tots els públics, té un recorregut d’entre 6 i 8 quilòmetres amb un traçat senzill. L’Ajuntament anunciarà les dates i els itineraris pròximament.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here