L’Ajuntament programa aquest dimecres un curs gratuït per tal de donar eines als joves en la recerca de feina

0
115

Aquest dimecres l’Ajuntament de Sant Fruitós oferirà un taller per a donar eines als nois i noies del municipi. L’objectiu és millorar l’ocupabilitat de les persones joves.

La formació serà de tres hores i es realitzarà a les cinc de la tarda al Nexe Espai Jove. El coach i conferenciant Carlos Bella serà l’encarrregat d’impartir aquest microcurs. En Felip Echarri, regidor de promoció econòmica, ocupació i comerç ens explica la utilitat d’aquests cursos.

El regidor Felip Echarri explica el funcionament d’aquests cursos

Els participants que hi assisteixin aprendran a realitzar un currículum més eficient per tal de tenir més possibilitats de ser escollits per un lloc de treball. I també s’oferiran eines comunicatives per a que els joves siguin capaços de fer una bona entrevista de feina i es donaran alguns consells a l’hora d’anar a aquestes entrevistes.

El curs estarà dirigit per en Carlos Bella, coach, conferenciant i orientador personal i professional. Qualsevol persona s’hi pot apuntar, però cal recordar que aquesta activitat està dirigida per als joves que es troben en situació de buscar feina. Els menors de trenta anys tindran preferència i en cas de que quedin places hi podran entrar altres franges d’edat. En Felip Echarri explica la importància d’estar preparat per a les entrevistes laborals.

Felip Echarri explica la importància de les entrevistes laborals

L’activitat serà presencial i tindrà limitació d’aforament degut a les mesures sanitàries pel coronavirus. Les persones que vulguin assistir al curs s’han d’inscriure prèviament a través d’un formulari que podran trobar al web de l’Ajuntament o als telèfons habilitats.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here