L’avant-projecte del nou CAP de Sant Fruitós, presentat a l’Ajuntament

0
198

El nou CAP de Sant Fruitós de Bages ja fa les seves primeres passes. L’avant-projecte ja està a la taula de l’Ajuntament. 

L’edifici ha de passar ara per aprovació de l’Ajuntament i l’Institut Català de la Salut. La idea és que els treballs de construcció comencin aquest mateix 2022 i el nou CAP estigui operatiu en un any i mig. Aquest se situarà a l’antiga biblioteca del carrer Jacint Verdaguer, que comptarà a més amb un annexe nou on es podran oferir tots els serveis en un mateix edifici.

D’aquesta manera, el nou CAP assegurarà un àrea d’atenció no programada a la planta baixa, a més de serveis de pediatria, llevadora i treballadora social, espais d’atenció a l’usuari i consulta de pediatria amb la seva infermeria a aquesta mateixa planta. A la primera planta hi haurà 4 consultes de medicina general i 4 més d’infermeria. Aquesta planta també comptarà amb espais polivalents amb sales de consulta d’odontologia i d’atenció a la dona. Per últim, la tercera planta estarà destinada únicament per a qüestions tècniques.

El pressupost d’aquesta fase és de gairebé 350 mil euros. Davant de la seva aprovació imminent, després serà el moment de crear el projecte, aprovar-ne el contingut i per últim encetar el projecte executiu. Mentrestant, però, Sant Fruitós de Bages mantindrà el seu Centre d’Atenció Primària actual, situat a l’avinguda Bertrand i Serra. Allà s’ofereixen les especialitats d’infermeria i medicina general.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here