Les entrades de l’espectacle “Clinc!” ja estan a la venda

0
872

Clinc! és un espectacle creat i dirigit per Pep Bou. Fruit dels anys d’experimentació amb el llenguatge de les bombolles de sabó i altres estructures tensioactives neix aquest muntatge protagonitzat per dos dels talents emergents de la companyia Pep Bou, Isaías Antolín i Eduardo Telletxea.

El proper diumenge 13 de maig, a les 6 de la tarda, el Teatre Casal Cultural de Sant Fruitós de Bages acullirà la representació de l’espectacle Clinc! a càrrec de la companyia Pep Bou. Les entrades anticipades ja són a la venda al preu de 8 €, i es poden adquirir a l’àrea de cultura de l’Ajuntament, al NexeJove i a la Biblioteca Municipal de Sant Fruitós, i també a les taquilles del Teatre Kursaal i per internet a www.kursaal.cat

El muntatge és un pas més en el llenguatge propi de la factoria Bou, incorporant nous personatges i dotant-lo d’una accentuada tonalitat còmica que conforma un tipus d’espectacle innovador on les escenes de teatre visual no són els únics protagonistes de l’obra.

Clinc! simbolitza el canvi d’actitud que tenen les persones quan deixen de veure la vida de forma pessimista; quan decideixen contemplar la bellesa del seu entorn i començar a cooperar enlloc de viure de forma aïllada.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here