Les piscines municipals de Sant Fruitós obren amb total normalitat

0
126

Arriba el temps de les piscines a Sant Fruitós de Bages. El municipi va estrenar el període estival el passat divendres. I ho va fer en presència de l’alcaldessa Àdria Mazcuñán, que va assistir amb el regidor d’Esports David Ruiz. 

L’alcaldessa Àdria Mazcuñán valora la jornada d’obertures.

Des del passat 8 de juny, també està obert el procés per sol·licitar un abonament de temporada per a les piscines. Aquest compta amb grans descomptes, d’un 50% per residir a Sant Fruitós i un 20% en funció de família nombrosa, monoparental o discapacitat. A més, tots dos descomptes són acumulables.

D’altra banda, la principal novetat d’enguany és que les piscines municipals estaran obertes des de les onze del matí fins a les vuit del vespre de forma continuada.

El regidor David Ruiz explica les principals novetats d’enguany a les piscines municipals.

Tot i això, està per veure quin serà l’horari del bar. En principi, està assegurat que aquest operi sempre en horari de la piscina, però des de l’Ajuntament han obert la porta a que aquest continuï servint sopars més enllà de les vuit, sempre que se segueixin les mesures i restriccions establertes pel Procicat.

El govern local ha fixat el període d’obertura de piscines fins al proper 11 de setembre.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here