L’Escola de Futbol encara amb incertesa el retorn de les competicions esportives sots-16

0
142

Les competicions esportives es reactiven des del dilluns 15 a tota Catalunya amb les noves mesures anunciades pel Govern. Ho fan amb l’alegria dels clubs catalans.

Entre les diferents mesures que es van prendre el passat divendres pres, es troba l’inici de les competicions esportives sub16 i es permet públic en competicions que no siguin estatals. Uns canvis que el futbol català portava temps demanat i que ara agraeix. David Vila és el president del Sant Fruitós Escola de Futbol.

David Vila valora el retorn de les competicions

Els equips, però, creuen que la tornada a la competició és molt precipitada i creuen que pot ser difícil agafar el to competitiu en el que resta de temporada. Tot i així, estan contents de poder tornar a competir, després d’haver estat les darreres setmanes entrenant. En David Vila creu que calia més temps abans del retorn a la competició.

David Vila explica que el retorn és precipitat

En aquest sentit, alguns responsables dels organismes esportius han mostrat la seva preocupació per aquest retorn sobtat de les competicions. David Vila, del Sant Fruitós Escola de Futbol, no descarta que aquest fet provoqui un efecte negatiu en l’evolució de la pandèmia.

David Vila adverteix d’un possible efecte negatiu del retorn

Cal recordar que des d’aquest cap de setmana, els equips sots 16 tornaran a competir amb la idea que ho puguin fer ininterrompudament fins a final de temporada.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here