L’exposició d’obres més gran d’Alfred Figueras és a Sant Fruitós

0
834

L’any Alfred Figueras suma activitats amb motiu del 120è aniversari del naixement. Després de fer-lo fill il·lustre aquest setembre, l’Ajuntament va organitzar una exposició seva com a principal activitat commemorativa. És la més gran que s’ha fet mai i recull fins a 52 obres del pintor.

Es va inaugurar el passat 14 de setembre i es podrà visitar fins al proper 11 de gener de 2019. Per fer-ho, el consistori ha llogat el local situat al número 66 de la Carretera de Vic. Els quadres que s’hi exposen formen part de la col·lecció que ha cedit la família de Figueras i per ciutadans que hi han volgut contribuir. També ho han fet el Museu Comarcal de Manresa, el Museu de Montserrat i el Museu Nacional d’Art de Catalunya (MNAC).

A la inauguració hi van assistir al voltant de 200 persones i  va comptar amb la presència de l’alcalde del municipi i el regidor de Cultura, Joan Carles Batanés i Xavier Racero, els fills del pintor, Claudia i Jordi Figueras i el Director dels Serveis Territorials del Departament de Cultura a la Catalunya Central, Lluis Cerarols.

L’horari d’obertura al públic serà dimecres, dijous i divendres de 17 a 20 h, dissabte de 10 a 13 h i de 17 a 20 h i diumenge de 10 a 13 h.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here