Localitzen l’home desaparegut, al camp de beisbol del Congost de Manresa

0
362

Aquest dimarts la tarda va desaparèixer un manresà de 76 anys a Sant Fruitós de Bages, que pateix Alzheimer en fase avançada. Després de més de tres hores de recerca, primer des de l’àmbit local i després en coordinació amb Mossos d’Esquadra i Bombers, es va localitzar l’home al camp de beisbol del Congost de Manresa.

Una senyora va trobar, sa i estalvi, a Ramon Santiveri, el manresà de 76 anys, que havia desaparegut aquest dimarts a la tarda a Sant Fruitós de Bages, el poble de la seva filla. L’hauria localitzat a 2/4 de 9 del vespre al camp de beisbol que es troba al Congost de Manresa, i per tant, a més de set quilòmetres de Sant Fruitós de Bages.

Segons ha informat aquest matí, Josep Maria Campdepadrós, cap de la Policia Local de Sant Fruitós de Bages, l’avís de la família va arribar a les 5 de la tarda. En un primer moment es va enfocar el problema des d’un àmbit local, ja que l’home ja havia protagonitzat episodis d’aquest tipus en altres ocasions. Tots els efectius de la Policia Local, dues patrulles, es van bolcar en la recerca. Una seixantena de veïns del poble van col·laborar amb les autoritats per trobar el desaparegut. Josep Maria Camdepadrós, cap de la Policia Local de Sant Fruitós de Bages: “A la que ja ho havíem pentinat tot, i vam veure que s’acostava l’hora en que es fa fosc, aproximadament sobre les 6 de la tarda, va ser quan vam considerar oportú donar l’avís als altres serveis d’emergències. Llavors, vam crear un centre d’emergència al Pavelló d’Esports i va anar molt bé”.  

Unes càmeres d’una empresa situada entre la Rosaleda i el Parc de Bombers de la Generalitat van ajudar a saber per on havia passat l’home. “En aquest cas es va fer la gestió gràcies a les càmeres d’una empresa, que van permetre veure que la persona que buscàvem havia passat per allà”, afegeix Campdepadrós.

Finalment a la recerca hi van participar la Policia Local de Sant Fruitós de Bages, voluntaris, Mossos d’Esquadra, els Bombers, Policia Local de Manresa, Protecció Civil i la Policia Local de Navarcles.    

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here