Món Sant Benet prepara un cap de setmana de circ i alimentació

0
777

Una carpa blanca i vermella, una corda fluixa i/o un nas vermell de pallasso. Detalls senzills que els més petits relacionen, sense dubtar-ho, a sorpreses i diversió. Amb aquesta premissa i amb el circ com a eix conductor, la Fundació Catalunya La Pedrera ha programat, pel diumenge 3 de juny, la matinal familiar: “Cuinem el circ” a Món Sant Benet. Es tracta d’una jornada lúdica i participativa que vol convidar a gaudir, en família, de l’art i la màgia del circ, afegint una especial atenció a l’alimentació, un dels eixos de treball principals de Món Sant Benet.

Durant tot el matí, el dia 3 de juny, aquells que s’apropin al Prat de Món Sant Benet, en plena natura i amb vista al Monestir, podran gaudir d’espectacles, tallers de circ i de cuina i un espai de jocs pels més petits. La proposta, que inclou totes les activitats i l’accés als espectacles, té un cost de 6 euros i és gratuïta pels menors de 3 anys. L’entrada es pot adquirir a través de la pàgina web i a taquilles.

“Cuinem el circ”, que se celebra per primera vegada, engegarà a les 11 h i s’allargarà fins a les 15 h, omplint Món Sant Benet d’espectacles i tallers vinculats a la temàtica.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here