Navarcles celebra la seva primera Festa Alternativa

0
676

Navarcles acollirà la primera Festa Alternativa, el cap de setmana 13 i 14 d’agost, en el marc de la Festa Major d’Estiu.

L’Alternativa neix amb la voluntat de fer una festa per a tots els públics, gratuïta i de retornar l’ambient al centre del poble, concretament a la Font dels Sobreeixidors.

Entre les activitats, hi ha una programació musical amb doble concert de Stereo Freaks (punk rock d’Olesa de Montserrat) i de El Quinto Carajillo (rumba de Sant Joan de Vilatorrada) el dissabte a la nit. Diumenge hi haurà un vermut electrònic amb l’actuació, de Raimon & Garfunkel i el Piltrafilla, un trio que versiona clàssics amb una mirada pròpia totalment irònica.

L’organització ja s’ha afanyat a avisar que per la cercavila del Birracrucis Trapella de dissabte a la tarda, cal portar roba interior presentable. Carmina Oliveras explica el perquè.

La festa recupera la tarda al Llac de Navarcles amb Humor Amarillo, una activitat que l’Ajuntament va deixar de programar fa uns anys. La FAN 2016 està organitzada per l’Associació Dones Navarcles (ADN), el Centre Excursionista de Navarcles, Jarto Jartorius i la CUP. Col·laboren Més Mingu Esports i el bar El Pintxo.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here