Neix “Som Sant Fruitós”, un nou partit que lluitarà a les eleccions de la mà de Xus Domene

0
547

Som Sant Fruitós és la nova formació que es presentarà a les eleccoins del maig de 2’23 i que neix per “avançar i restaurar confiances”, després d’uns anys convulsos en la política municipal de Sant Fruitós de Bages. Des del grup defensen que, per tot plegat, cal passar pàgina i teixir noves aliances.

Xus Domene serà la cara visible d’aquesta nova formació. Originària del barri de Torroella de Baix, actualment té 54 anys, és mestre d’educació infantil i primària i té màster en direcció i gestió de centres educatius. En aquesta línia, al llarg dels 35 anys d’experiència professional en el mon de l’educació, vint dels quals en la funció pública, també ha estat
coordinadora de cicle i directora de llar d’infants. Mestre de l’escola Pla del Puig de Sant Fruitós del 2009 al 2014. Actualment forma part del claustre de l’escola Riu D’Or de Santpedor.

Experiència

Pel que fa a experiència política, va formar part de les llistes electgorals a l’Ajuntament pel PSC l’any 1995 i 1999.

A nivell social ha estat en l’associació de veïns de Torroella de Baix, participant i col·laborant amb la festa major, els reis o el carnestoltes, entre altres; també va ser membre fundadora de l’entitat solidària Diola (impulsora de l’agermanament i els projectes iniciats amb Nouna a Burkina Faso);integrant del grup memorial Casín, ha format part de les AFA del Pla del Puig i de l’IES Gerbert d’Aurillac; i és membre de l’entitat Sant Fruitós Per la Marató.

Finalment, en termes culturals, va ser membre de la junta de Festa en Festa, entitat que organitzava els Reis i el Carnestoltes fins al 2015 i és membre dels geganters i grallers de Sant Fruitós.

Domene assegura que la intenció amb aquest nou pas cap a la política municipal és que a Sant Fruitós quedi enrere la crispació i l’enuig d’àmbit personal entre polítics, per passar a una era on el centre siguin els ciutadans.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here