Nova regulació a Sant Fruitós per a les places de persones amb discapacitat

0
292

Una modificació de l’ordenança de la via pública inclou poder reservar en exclusiva una plaça de discapacitat, indicant la matricula del vehicle

Sant Fruitós de Bages fa anys que ja disposa de places reservades per a discapacitats d’ús genèric per a persones i vehicles amb l’acreditació per al seu ús. Tot i això, la modificació de l’ordenança de la via pública que ha entrat en vigor aquest mes de maig, especifica que els ciutadans amb targeta de discapacitats, podran sol·licitar que la plaça d’aparcament sigui d’ús exclusiu per a un usuari únic, i això es farà amb la incorporació d’una placa amb la matrícula del cotxe que hi podrà estacionar.

La norma també regula que el cost de la instal·lació de la senyalització vertical i horitzontal anirà a càrrec de la persona que ho sol·liciti, tot i que l’ajuntament s’encarregarà de dur a terme les tasques d’implementació  i n’assumirà el cost del manteniment.

Com a darrer punt, s’especifica que el període de validesa de la reserva d’aparcament sigui el mateix que el període de validesa de la targeta d’estacionament en les modalitats de titular conductor o titular no conductor. La norma també regula que en cas que de forma temporal el vehicle autoritzat sigui substituït per un altre, caldrà comunicar-ho prèviament a l’ajuntament.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here