“Què i com menjar durant el càncer” nou espai

0
680

Aquest nou espai té com a objectiu donar pautes senzilles i pràctiques per ajudar a la gestió diària de l’alimentació durant el tractament de la malaltia.

A partir d’aquest dilluns, Ràdio Sant Fruitós tindrà un espai en format de càpsules informatives que s’oferiran de dilluns a divendres, a les dues del migdia desprès dels butlletins locals i a les 9 del vespre desprès de la reemissió de l’informatiu En primer pla.

Les càpsules són receptes pensades per atenuar els efectes secundaris més comuns que apareixen amb la malaltia com la pèrdua de la gana o la distorsió del gust; dietistes-nutricionistes que exposen els principals efectes secundaris que es manifesten; també continguts que ajuden a trencar mites sobre l’alimentació i el càncer durant la malaltia; consells generals, i reportatges en primera persona.

El projecte és una producció de La Xarxa de Comunicació Local incorporat com a Responsabilitat Social Corporativa, i elaborat en col·laboració amb institucions de referència en oncologia, nutrició i recerca com la Fundació Alícia, l’Institut Català d’Oncologia (ICO), l’Institut d’Investigació Biomèdica de Bellvitge (IDIBELL), l’Institut d’Investigació Sanitària Pere Virgili (IISPV) i la Universitat de Barcelona (UB).

Aquest continguts també es poden trobar a la web menjardurantelcancer.cat

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here