Rapologia Radio presenta la seva segona temporada amb un concert al skatepark

0
505

Aquest dissabte 4 de setembre, torna el rap a Sant Fruitós de Bages. Des de les nou fins a les onze de la nit, Rapologia Radio celebrarà el seu retorn a les ones de Ràdio Sant Fruitós amb un show de rap i hip hop al skatepark del municipi, situat al polígon Casanova.

El concert, batejat com a Rap Skate Night, comptarà amb la presència d’artistes de la zona i col·laboradors del mateix programa, com ara Sic Santa (Sabadell), The Black is Nigga (Navarcles), Greendog (Manresa), Ian Rubio (Navarcles) i The Soul Lyric (Sant Fost de Campsentelles).

L’acte estarà dirigit pel presentador del programa, José Javier Medina, que també ha previst un micro obert perquè tots els assistents tinguin l’oportunitat de mostrar el seu talent davant dels espectadors.

José J. Medina parla del Rap Skate Night i la segona temporada de Rapologia Radio

El show està pensat com un tret de sortida a la segona temporada de Rapologia Radio. El programa va nèixer amb la idea de promocionar i difondre la cultura del rap no només a Sant Fruitós de Bages, sinó també a tota la comarca del Bages. L’espai, presentat pel mateix José J. Medina i Sic Santa, ofereix continguts de rap, cultura hip hop, entrevistes i tota l’actualitat del panorama del rap i del món underground. La pròxima temporada també comptarà amb Balto , especialitzat amb el moviment.

L’acte està organitzat per Ràdio Sant Fruitós i compta amb el suport de l’Ajuntament, amb qui s’han acordat també unes mesures sanitàries que garantiran la seguretat dels assistents.

Aquest divendres a les 13:00h, Ràdio Sant Fruitós emetrà també una entrevista a l’informatiu amb els dos promotors de la Rap Skate Night, José J. Medina i Sic Santa.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here