Reconeixement a la trajectòria de tres empreses del municipi

0
708
  • A. Raymond Tecniacero, Cal Marquet i Sarauto són les tres empreses que han rebut la menció especial
  • Les tres organitzacions tenen una important i dilatada trajectòria empresarial

L’Ajuntament de Sant Fruitós ha lliurat una menció especial a les empreses A. Raymond Tecniacero, Cal Marquet i Sarauto. Amb aquesta menció s’ha volgut reconèixer l’aniversari de les tres empreses i la seva dilatada trajectòria professional. Les tres empreses reconegudes han coincidit amb la satisfacció de la feina feta, la superació i l’esforç que any darrera any han de fer per mantenir la seva activitat empresarial.

Els guardons es van lliurar en un acte celebrat a la Sala de plens de l’edifici consistorial, a mitjan desembre. En representació de l’empresa A. Raymond Tecniacero va recollir el guardó la Directora de Recursos Humans, Marta Tomasa, i el Director General, Carel Lammers. Tots dos van agrair el reconeixement del consistori en la celebració dels seus 150 anys d’activitat empresarial.

El propietari de Cal Marquet, Martí Altimires, va ser l’encarregat de recollir el reconeixement atorgat a aquest establiment que celebra 100 anys d’activitat. I per part de Sarauto va ser el seu Director General, Antonio Massana, qui va recollir el guardó i agrair aquest acte a l’Ajuntament.

Les plaques destinades a  les empreses van ser lliurades de la mà de Josep Obiols i Indalecio Romero, de l’Associació de Parcs d’Activitat Empresarial (APAES). La placa del comerç local va ser lliurada per la presidenta de l’Associació de Comerç Local, Carlota Batanés.

Les tres empreses van agrair actes com aquests impulsats per l’Ajuntament i conjuntament amb el suport de  les associacions empresarials com APAES i Sant Fruitós Comerç Actiu.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here