Sant Fruitós acollirà part de la 33a edició de la Selènika de Navarcles

0
351

Torna una de les proves més populars entre els amants de la BTT, la Selènika. Sant Fruitós de Bages tornarà a formar part de la llista dels municipis per on passsarà aquesta competició organitzada per la Penya Ciclista de Navarcles. Enguany, se celebrarà el diumenge 19 de setembre.

Després de gairebé dos anys sense poder celebrar-la, a causa del coronavirus, l’edició d’enguany presentarà una versió renovada. L’itinerari únic serà de 73 kilòmetres, tot i que la sortida i arribada es realitzarà, com sempre, des de Navarcles.

Diferents municipis de diferents comarques acolliran part de la prova. En total, vuit: Navarcles, Sant Fruitós de Bages, Talamanca, el Pont de Vilomara i Rocafort, Monistrol de Calders, Moià i Calders. La Selènika, a més, comptarà amb tres avituallaments situats a Talamanca, La Moretona i la roureda del pla de les Tàpies.

La Penya Ciclista de Navarcles ja ha obert les inscripcions per a tots aquells amants de la BTT que vulguin sumar-s’hi. Qualsevol persona pot apuntar-se al web www.selenika.com fins al 12 de setembre.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here