Sant Fruitós celebra avui el seu Ple amb protagonisme per a una moció sobre la instal·lació de grans camps de plaques solars

0
116

Govern i oposició de Sant Fruitós, units contra els macrocamps de plaques solars. Aquest dijous, el municipi celebra el seu ple ordinari de maig amb aquesta moció com a punt estrella.

Es tracta d’un tema molest per l’Ajuntament, que fa temps que intenta posar traves al procés d’instal·lació d’un camp solar de més de 150 hectàrees a Sant Fruitós.

L’alcadessa Àdria Mazcuñán assegura que la postura del govern és contundent i política

D’altra banda, aquest punt tampoc agrada gens al cap de Gent Fent Poble, Joan Carles Batanés. L’ex alcalde es mostra satisfet per la unanimitat en aquest punt.

Joan Carles Batanés, satisfet amb la unanimitat

Aquest punt, però, no serà l’únic del Ple. A la sessió prevista per avui a les set a l’Ajuntament, també es tractaran altres temes com ara el conveni d’encàrrec de gestió entre l’Ajuntament de Manresa, el Consell Comarcal del Bages i 28 municipis de la comarca per a l’execució d’actuacions del projecte  BAGES,  TREBALL,  TALENT  I  TECNOLOGIA. Sant Fruitós es troba entre aquest grup de pobles adherits. Ho explica l’alcaldessa Àdria Mazcuñán.

Àdria Mazcuñán detalla el conveni d’encàrrec amb l’Ajuntament de Manresa, el Consell Comarcal del Bages i altres 27 municipis

I un altre punt destacat té a veure amb el famós cementiri de Sant Fruitós. Fa unes setmanes, l’Ajuntament va recuperar el control de la gestió després de guanyar a l’empresa responsable als tribunals, al·legant que havien incomplert el compromís signat. Ara, el govern local pretén aprovar els següents passos a seguir. Àdria Mazcuñán.

Àdria Mazcuñán parla sobre els passos a seguir amb el cementiri

Per la seva banda, tot i la unanimitat en la moció sobre els camps de plaques solars, Gent Fent Poble té previst retreure coses a l’Ajuntament. Joan Carles Batanés assegura mostrar-se descontent pel que fa a la manca de projectes per part del govern de Mazcuñán.

Joan Carles Batanés, molest amb la “manca d’activitat” de l’Ajuntament

No hi ha cap pregunta ni prec previst per a la sessió ordinària d’avui.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here