Sant Fruitós de Bages aprovarà un nou pla de joventut entre polèmica

També denegarà per tercer cop la petició de la residència El Lledoner d'augmentar les tarifes

0
234

L’Ajuntament de Sant Fruitós de Bages aprovarà aquest vespre un nou pla de joventut que ha de seguir vigent fins al 2026. També denegaran, per tercera vegada, la petició de la residència de gent gran El Lledoner d’augmentar les tarifes. 

Segons el govern, aquesta petició no està suficientment justificada ni tampoc mostrava de quina manera beneficiaria els usuaris de la residència. L’empresa que gestiona la residència ja va tirar pel dret una vegada cobrant de més a les famílies i el govern municipal va obligar-los a recular i a retornar els diners. Tot i que la oposició opina que s’hauria de poder seure i parlar, l’alcaldessa de Sant Fruitós, Àdria Mazcuñán, té les idees clares al respecte:

De tota manera, el punt fort del ple d’avui serà l’aprovació del pla de joventut. El que hi havia fins ara era de 2018, aprovat quan governava Gent Fent Poble. Ara, segons l’equip de govern, s’ha actualitzat i adaptat als nous temps post pandèmics. 

Ara bé, l’oposició, creu que aquest nou pla de joventut és una còpia del que ja van redactar ells fa 4 anys. Sentim a Joan Carles Batanés, líder de l’oposició. 

 

Durant el ple d’aquesta nit també s’aprovarà l’inici l’expedient per la modificació de l’ordenança municipal de la gestió de residus de Sant Fruitós de Bages.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here