Sant Fruitós de Bages celebra aquest dimecres el seu Ple Ordinari del mes de juliol amb l’aprovació de modificació del reglament de prestacions socials

0
175

Aquesta tarda, Sant Fruitós de Bages celebrarà el seu Ple Ordinari del mes de juliol. La sessió arriba amb tensió, després d’un nou xoc entre Govern i oposició.

En aquesta ocasió, la disputa ve provocada per un expedient disciplinari obert a una funcionària municipal, al qual Gent Fent Poble no ha pogut tenir accés tot i les resolucions del Síndic de Greuges i la GAIP. Aquest punt ha empipat a l’oposició, juntament amb la declaració de Sant Fruitós com a àrea amb mercat d’habitatge, per la qual no hi ha hagut cap reunió.

Joan Carles Batanés, líder de Gent Fent Poble, valora els dos assumptes

Per la seva banda, l’Ajuntament considera clau l’aprovació d’altres punts, més enllà d’aquesta declaració, per la qual, per cert, hi va haver unanimitat entre les dues bandes. Un dels afers claus és l’aprovació de modificació del reglament de prestacions socials.

Així ho valora l’alcaldessa de Sant Fruitós, Àdria Mazcuñán

Altres punts importants que es tractaran seran la creació de la Comissió  per la redacció de l’Ordenança municipal sobre la incorporació de sistemes de captació d’energia solar fotovoltaica o tèrmica a Sant Fruitós, o també la modificació del pressupost.

L’alcaldessa Àdria Mazcuñán explica en què consisteix aquesta última i per què es farà.

La sessió ordinària arrencarà a les set de la tarda i se celebrarà, com a novetat, en un dimecres, en lloc del dijous habitual.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here