Sant Fruitós de Bages emetrà ‘Las leyes de la frontera’ aquest mateix cap de setmana

0
232

‘Las leyes de la frontera’ arriba a Sant Fruitós de Bages. El film dirigit per Daniel Monzón es passarà aquest diumenge al Teatre Casal Cultural del poble.

La pel·lícula ha guanyat 5 Goya enguany i també suma 13 nominacions als premis Gaudí. Està basada en la novel·la homònima de Javier Cercas, explica la història de l’Ignacio, un jove de Girona que coneix dos delinqüents del barri xinès de la ciutat un estiu de 1978.

Sense preveure-ho, les seves noves companyies l’endinsen en constants furts, robatoris i atracaments per la ciutat. L’Ignacio anirà creixent a mesura que viu una intrèpida història entre el bé i el mal. El film de Daniel Monzón ens mostra la cara més emotiva del cinema quinqui.

Manresa va formar part important del projecte. Es van gravar escenes a la carretera Cardona, l’Avecrem, l’Anònima o la plaça de l’Hospital. 

La regidoria de Cultura de Sant Fruitós està fent una aposta clara per impulsar el cinema entre la població, especialment entre el jovent. Per això, les entrades costaran des de 3 euros. Només hi haurà una sessió: el diumenge 27 de febrer a 2/4 de set de la tarda al Teatre Casal Cultural. Els tickets ja estan disponibles al portal web de l’Ajuntament, www.santfruitos.cat

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here