Sant Fruitós de Bages engega motors per la Marató de TV3

0
741

Aquest any tracta la diabetis i l’obesitat.

Sant Fruitós de Bages va començar a moure fils en una reunió oberta a tothom el 10 de novembre a càrrec de la “Comissió Ciutadana Sant Fruitós amb La Marató de TV3”, on es presentaven tot un seguit d’activitats i se’n proposaven de noves.

Una vintena de representants d’entitats, empreses i col·lectius locals, van assistir a la reunió i participaran a la celebració que bàsicament es farà el 13 de desembre.

Entre les activitats previstes hi ha una xerrada informativa sobre diabetis i obesitat, una caminada popular, la matinal d’activitat física, una exhibició d’esgrima antiga, el Tira’t per La Marató que són salts en paracaigudes, taller de pizzes saludables, fira d’alimentació saludable, mercat de roba de segona mà, mercat d’instruments musicals de segona mà, cercavila i taller de ball de gegants, fira de santa Llúcia, actuació coral infantil, festivals de gimnasos locals i jocs de taula a l’esplai.

Sant Fruitós de Bages ha volgut participar sempre en aquesta Festa de la Solidaritat mitjançant l’organització d’un seguit d’actes amb l’objectiu de que tothom participi i sigui solidari.

Totes aquelles persones que estiguin interessades en participar en alguna d’aquestes activitats com a voluntari o amb alguna parada o estand, es poden posar en contacte amb l’Àrea de Cultura de l’ajuntament (areacultura@santfruitos.cat – 938788031).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here