Sant Fruitós de Bages és a punt de licitar un nou servei de recollida d’escombraries i neteja dels carrers

0
72

Sant Fruitós de Bages ho té tot a punt per fer sortir a la llum un nou servei de recollida d’escombraries i de neteja viària. És i serà un dels pals de paller d’aquest mandat, després que l’actual equip de govern denunciés una vegada i una altra des de fa anys que el poble havia patit una davallada higiènica. 

És per això que la intenció és contractar una nova empresa que dugui a terme aquest servei, amb l’objectiu d’aprovar aquests plecs el mes d’abril i que, per tant, el nou servei  arribi durant aquest any 2024.  De moment, l’alcalde, Joan Carles Batanés i el seu equip es va reunir amb els diversos grups a l’oposició, perquè, segons Batanés, de cara al ple d’aquest mes pugui aprovar-se i no sorgeixi cap mena de dubte. 

El govern de Sant Fruitós de Bages treballa per treure aquest concurs públic per un període màxim de 5 anys i, quan s’aprovi, podria entrar en servei la propera tardor. 

Mentrestant, altres accions que ja s’han anat duent a terme per mantenir el poble net han estat algunes com ara la instal·lació de càmeres de vigilància al voltant dels contenidors per tal de detectar que els veïns i veïnes en facin un ús correcte i evitar d’aquesta manera l’incivisme en alguns punts.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here