Sant Fruitós de Bages fa reviure el Carnaval amb sold out i 1.200 participants

0
296

L’espai i l’univers, corredors,  Asterix i Obelix, Herois i Heroïnes de Marvel… El primer Carnestoltes de Sant Fruitós de Bages amb el nou format acull més de 1.200 persones i una rua amb un aspecte totalment renovat.

Més disfresses que mai i un element nou i vistós: les carrosses. Aquest any hi havia un nou alicient per animar a la gent a participar d’aquesta festa a Sant Fruitós. Es tracta del concurs d’aquestes disfresses. Els guanyadors van ser els integrants de la comparsa “Paella Can Fènics”, del cau Frifènics de Sant Fruitós. Anaven disfressats d’ingredients per fer un arròs per homenatjar la festa que, justament, se celebrava al poble el cap de setmana passat.

El segon premi va ser per a una comparsa que representava “clicks” de Playmobil i en la categoria especial van guanyar les  “Venecianas de Sant Fruitós”, que van recrear les disfresses del festival d’aquesta ciutat italiana.

 

Els premis anaven dels 200 als 800 euros. Des de la regidoria de joventut valoren positivament la festa. En parla en declaracions a Ràdio Sant Fruitós, la regidora Estrella Morales:

Estrella Morales: “De cara l’any que ve hem de millorar coses, però estem molt contents de com ha anat”

 

El govern també fa autocrítica, sobretot pel que fa a la qualitat de so a l’hora de repartir els premis i fer arribar les comparses. Entre la música de les carrosses i el xivarri dels assistents, costava entendre el que es deia a través del micròfon. De cara a l’any que ve, diuen, també intentaran fer més dinàmica i ràpida la recollida de tiquets.

Pel que fa al sopar i al concert, van penjar el cartell de complet i fins i tot van quedar-se persones fora, que es van quedar sense tiquets. 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here