Sant Fruitós de Bages oferirà classes d’skateboardig els caps de setmana

0
122

A Sant Fruitós de Bages s’han començat a impartir classes d’skateboarding des d’aquest cap de setmana. Les sessions es realitzaran cada dissabte. 

Aquestes classes van començar el passat dissabte 16 d’octubre i es faran cada dissabte de 10 a 12 del matí. 

Les sessions estan impartides per professionals de Stalow Academic, escola dedicada a l’ensenyament de skateboarding, i estan dirigides a un públic d’entre 12 i 30 anys. Les places per sessió, però, estan encara limitades a 10 persones. 

La idea és fomentar aquest esport ara que el poble compta amb un nou skatepark al polígon Riu d’Or, i a través d’aquestes classes gratuïtes es podran perfeccionar i / o aprendre les diferents tècniques sobre el patí. 

Des de l’Ajuntament de Sant Fruitós asseguren que s’ha volgut oferir al jovent del municipi classes dirigides per tal de fomentar aquesta pràctica d’una manera segura i alhora divertida.

L’impuls d’aquestes classes dóna resposta a la bona acollida que està tenint aquest nou equipament esportiu, que des de la seva inauguració, un bon nombre d’esportistes hi practiquen de forma autodidacta.

Les persones interessades a prendre-hi part han d’inscriure’s prèviament al Nexe Espai Jove a través dels telèfons 93 878 89 83 o 609 00 21 54. 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here