Sant Fruitós de Bages tanca amb èxit el seu primer mercat de Nadal

0
267

El Mercat de Nadal de Sant Fruitós de Bages ha sigut un dels esdeveniments dels últims dos cap de setmana a la comarca. Enguany celebraven la primera edició i la sensació és que ha estat un èxit rotund.

Per segon cap de setmana consecutiu, el poble va aplegar una quantitat de gent important al Cobert de la Màquina de Batre, on a banda de les paradetes dels comerciants locals, hi va haver la visita del Pare Nadal, la presència del tren d’Orient i propostes musicals acompanyades de xocolata desfeta. La sensació era unànime: el primer mercat de Nadal santfruitosenc ha estat un èxit.

Veïnes de Sant Fruitós de Bages opinen sobre el mercat de Nadal

Des de dissabte al matí es van formar cues per entregar les cartes al patge reial i al mateix Pare Nadal. A més, com a novetat, aquest cap de setmana l’Ajuntament de Sant Fruitós va omplir totes les parades que havia muntat.

Ho explica Felip Echarri, regidor de Promoció Econòmica i Comerç de Sant Fruitós

Des de l’Ajuntament de Sant Fruitós de Bages ja reconeixen públicament que donat l’èxit de la iniciativa, la repetiran l’any vinent. De fet, la idea inicial era llogar les cases de fusta que es van muntar per fer-les servir com a paradetes, però finalment han decidit comprar-les per poder recuperar-ne la inversió. Aquest projecte ha estat impulsat conjuntament amb l’Associació de comerciants locals, Sant Fruitós Comerç Actiu.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here