Sant Fruitós de Bages treballa en l’elaboració d’un pla transversal per a la millora de la realitat dels infants i adolescents del poble

0
236

L’Ajuntament de Sant Fruitós de Bages ja treballa en el pla d’atenció i ajuda a les necessitats dels infants i joves del poble.

Cristina Múrcia, regidora d’atenció a les persones, va passar per Ràdio Santfruitós per explicar en què consistirà aquest nou programa municipal, que té per objectiu principal garantir que els nens i joves de Sant Fruitós puguin tenir garantits els recursos per al seu desenvolupament vital.

Aquesta iniciativa és, a més, segons la regidora, transversal. Això vol dir que l’Ajuntament treballarà conjuntament amb el consells d’Infants i associacions de mares i pares de les escoles, així com amb altres entitats esportives, de salut i de serveis socials. Tot plegat sota l’empara de la Diputació de Barcelona, que els proporcionarà els recursos tècnics necessaris per a duta a terme del pla.

Així explicava Múrcia com la pandèmia ha accelerat la voluntat de posar en marxa la iniciativa:

Aquest pla encara està en fase de treball i detecció d’aquestes necessitats, tot i que esperen que en els propers mesos ja es pugui tenir tot a punt.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here