Sant Fruitós ha gaudit aquest cap de setmana de les Enramades del Carrer Nou, un esdeveniment amb 54 anys d’història

0
449
Fotografía: Montpeità (Jaume Grandia)

Les activitats van començar divendres i van culminar dissabte

Divendres es van viure les primeres activitats amb l’exhibició de dansa del grup local Som Riu d’Or i el Cant dels Ocells de la mà de Música per la Llibertat. La jornada es va tancar el concert de Kamelot. Dissabte, l’agenda d’actes va arrencar amb la Festa del Fang, una de les activitats referents, enfocada a nens i nenes de 6 a 14 anys. Seguidament es van fer jocs de cucanya i jocs d’aigua.

Clara Oliveres, presidenta de les Enramades del Carrer Nou ha fet una valoració de la celebració d’aquest any. “Des de la comisió de festes de les Enremades del Carrer Nou, creiem que la festa ha sigut un èxit, estem molt contents sobretot de la participació del sopar de tapes i vins de divendres i del concert de Kamelot. També estem molt satisfets de la participació dels nens i nenes a la festa del fang. És a dir, que, en general, fem una valoració molt positiva i amb moltes ganes de continuar l’any que ve”.

Les Enramades del Carrer Nou de Sant Fruitós de Bages són una tradició amb més de mig segle d’història. Aquesta ha estat la cinquanta-quatrena edició.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here