Sant Fruitós ja ho té tot a punt per omplir el Bosquet d’arrossos de tot tipus

0
232

El tret de sortida a la Festa, que se celebrarà el proper diumenge 19 de febrer al Bosquet, el donarà com és habitual, la botifarrada popular, a les 9 del matí, a càrrec de l’Associació Asmodaics i Golatiers. A partir de les 10 del matí i fins al migdia, la plaça Alfred Figueras i l’avinguda Jaume I acolliran la fira d’artesans i comerciants i la mostra de les entitats i el comerç del municipi.

A les 12 del migdia se celebraran les diferents propostes de cultura popular com ara la 24ena Trobada Gegantera, la ballada de sardanes i la cercavila. Mentrestant, els arrossaires aniran preparant el dinar, que aquest any consolida, també, la seva opció vegana.

Abans, però, es farà homenatge a la Parella de la Festa. En aquest cas, el Toni Fàbregas Fàbrega i la Fina Galobart Comellas seran la parella homenatjada de la festa, perquè van servir l’arròs com a parella, per primera vegada, l’any 1972. Paral·lelament a tot això, hi haurà els diversos concursos: el de l’arròs, amb 25 colles competint, el de fotografia i el de pintura ràpida. 

I per aconseguir els tiquets, com s’ha de fer?

Els tiquets de l’arròs es repartiran mitjançant les entitats i associacions locals i també per internet, seguint el mateix sistema que es va iniciar en l’anterior edició. El mateix diumenge de celebració no se’n repartiran. Cada persona podrà descarregar un màxim de 4 tiquets. Estaran disponibles a partir del dimecres 15 de febrer a les 6 de la tarda. 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here