Sant Fruitós presenta la Festa Major del 2021 que arrencarà la setmana vinent

0
536

Dimecres passat, Sant Fruitós de Bages va estrenar el programa de la festa major del 2021. Aquesta arrencarà el proper dimarts.

L’Ajuntament reconeix que ha estirat la presentació del programa per poder garantir la celebració dels actes amb total normalitat. Tot plegat arrencarà el proper dimarts 29 i conclourà sis dies després, el dilluns 5 de juliol.

Àdria Mazcuñán valora la festa major d’enguany.

L’acte de presentació de la festa major va comptar amb Quico Troyano, geganters de Sant Fruitós, Laia Feliu, regidora de cultura i festes, Àdria Mazcuñan, alcaldessa de Sant Fruitós de Bages i Jordi Planell, tècnic de cultura i festes. Precisament va ser Planell qui va justificar el motiu pel qual el programa es va publicar més tard del que és habitual.

Jordi Planell explica els motius del retard de la presentació del programa.

Entre les activitats destaquem la festa major infantil, que obrirà la setmana. També s’han organitzat diferents concerts, entre els quals destaca el de la surienca Beth, que visitarà Sant Fruitós el divendres 2 de juliol. També es recuperarà la matinal cultural, on s’efectuarà el traspàs d’Hereu i Pubilla, i hi haurà orquestres i DJs. En aquest últim punt, el tècnic de festes i cultura, Jordi Planell, va obrir la porta a organitzar aquestes festes amb el públic dret. 

Jordi Planell obre la porta a canvis pel que fa a les restriccions de festa major

Tot i la millora de la situació sanitària i la flexibilització de les mesures, tots els actes se celebraran respectant les mesures sanitàries vigents i hi haurà control d’aforament en tots ells. Per aquest motiu, totes les persones que vulguin assistir a alguna de les propostes ho hauran de fer havent descarregat prèviament una invitació a través de www.santfruitos.cat. Aquestes invitacions estaran disponibles a partir del dissabte 26 de juny a les 10:00 hores.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here