Sant Fruitós programa una sortida al Liceu per veure l’òpera Andrea Chénier

0
1138

Andrea Chénier és una història d’amor apassionada ambientada en els convulsos dies del Terror, en plena Revolució Francesa. Jonas Kaufmann torna al Liceu, on es presenta per primera vegada a Barcelona amb una òpera escenificada. El gran tenor alemany, un dels més desitjats pels teatres internacionals, forma part d’un dels repartiments programats.

És l’òpera més coneguda d’Umberto Giordano, estrenada a Milà l’any 1896 i ambientada en plena Revolució Francesa. Una òpera sobre la revolució, sobre la lluita pels ideals, sobre l’únic sentiment que pot salvar el món: l’amor.Una òpera sobre com canviar el món sense trair els nostres principis.

En el marc del cicle Bus a l’òpera, l’Ajuntament de Sant Fruitós de Bages ha programat pel proper dimarts 13 de març, una sortida al Gran Teatre del Liceu per gaudir de l’òpera Andrea Chénier amb la producció de la Royal Opera House de Londres. Prèviament a l’espectacle hi haurà una xerrada explicativa sobre la peça.

La sortida de l’autobús es realitzarà a 2/4 de 6 de la tarda des de la plaça Alfred Figueras per ser al Gran Teatre del Liceu a les 8 del vespre. El cost de les entrades en Zona 3 més el servei d’autobús és de 95€. Es poden comprar a l’Àrea de Cultura de l’Ajuntament de Sant Fruitós de Bages fins el proper dimecres 31 de gener.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here