Sant Fruitós recull més de 800 quilos de residus al seu espai natural

0
70

La jornada de Clean Up Day a Sant Fruitós va concloure amb més de 800 quilos de residus recollits a l’espai natural del poble.

La gran jornada de neteja es va efectuar el passat diumenge al matí. Des de les vuit del matí, una quarantena de persones van prendre part d’aquesta acció popular, on van recaptar més de 550 quilos de deixalles en diferents punts de Sant Fruitós. Segons el govern local, sobretot es van recollir llaunes, papers, envasos de plàstic i fins i tot alguns objectes voluminosos.

L’acció va formar part de la campanya Clean Up Day, organitzada per l’Ajuntament amb la col·laboració del grup excursionista Posa’t en Marxa.

Josep Anglada, del Grup Excursionista Posa’t en Marxa, valora positivament la jornada.

Més de 40 persones van participar com a voluntaris, juntament amb alumnes de l’Institut Gerbert d’Aurillac i d’un grup d’usuaris del centre ocupacional La Sagrera. 

Precisament aquests dos últims grups van recollir els altres 250 quilos de deixalles, tot i que ho van fer dos dies abans.

Josep Anglada, de Posa’t en Marxa, explica que encara va quedar feinar per fer.

La jornada de neteja formava part del projecte europeu Clean Up Day. L’objectiu d’aquesta proposta és crear consciència social i educar en la cura del medi ambient, començant per l’entorn més proper, a través d’una jornada anual a la qual Sant Fruitós s’hi va adherir fa temps.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here