Sant Fruitós reprèn el cicle de caminades per a la gent gran

0
490

Amb l’arribada del bon temps i el descens de casos covid, Sant Fruitós de Bages ha decidit reactivar el seu cicle de caminades per a la gent gran.

Aquesta activitat de marxa nòrdica tornarà, concretament, el proper 2 de març, amb una visita a Bigues i Riells del Fai. Fins ara, des de l’Ajuntament de Sant Fruitós s’havia apostat per la cautela i esperar que la incidència de la covid baixés de forma notable a tot Catalunya.

Ara que ja ho ha fet, la regidoria d’Esports no només ha decidit reprendre l’activitat, sinó que ha anunciat que cedirà material per a tots aquells qui ho necessitin. En concret seran bastons de marxa nòrdica.

Aquest cicle de caminades està pensat per a la gent gran del municipi i ja té un nou calendari predefinit. A banda de la primera sortida a inicis de mes, ja s’han confirmat dues més: una el dimecres 23 de març a Collbató, i l’altre el dijous 14 d’abril a Sitges. La idea és que amb aquesta activitat, la gent gran santfruitosenca pugui trobar-se amb persones d’altres municipis per a la pràctica física i gaudir d’un dia tranquil i amè.

Aquesta activitat és apte per a tothom i gratuïta, tot i que cal inscriure’s prèviament fins una setmana abans de cada prova. Els interessats ho hauran de fer a l’àrea d’esports de l’Ajuntament del carrer Padró. 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here