Sant Fruitós se suma a la nova campanya del Rotary Club Manresa-Bages per netejar els boscos de la comarca

0
362

5.000 bosses per netejar el Bages. Aquest és el repte que s’ha marcat el Rotary Club Manresa – Bages amb la seva nova campanya.

Aquesta porta com a lema #RotaryNetejaelbosc i anima als mateixos veïns i veïnes a ser qui s’encarreguin de cuidar els seus paratges naturals. Per fer-ho, l’entitat repartirà 5.000 bosses específicament dissenyades per recollir brossa i preservar el medi ambient i el territori.  A més, les bosses portaran el nom de la campanya.

Des de l’entitat es denuncia que hi ha molta brossa que s’ha dipositat de manera incorrecta i que genera efectes nocius a la fauna i la flora de la comarca. Com a conseqüència, el territori es degrada.

El repartiment d’aquestes bosses es farà a través d’entitats i organitzacions de caire local, que s’han compromès amb el Rotary Club per ajudar a preservar la natura a muntar sortides i activitats lúdiques per animar la gent a participar.

Una de les activitats destacades se celebrarà a Sant Fruitós de Bages el proper 27 de març, en una acció organitzada conjuntament amb l’entitat santfruitosenca Posa’t en marxa i l’Ajuntament.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here