Taller de sensibilització sobre diversitat sexual i de gènere

0
178

Sempre es diu que els temps van canviant, però darrerament, no estem massa segurs si ho fan per a bé. Les últimes notícies que s’han publicat, a tots els mitjans, fent-se ressò d’atacs i actituds homòfobes, ens poden fer pensar que el respecte per les llibertats i la diversitat, o no ha guanyat tant terreny com es podia creure, o ha fet passes cap enrere.

La realitat, en l’àmbit de la sexualitat i el gènere, és que cada dia presenta noves i més àmplies perspectives i opcions. Per ajudar a entendre, comprendre i lluitar contra la intolerància, el Nexe Espai Jove proposa el proper dimarts 20 de juliol a les 11 del matí el taller “Martells, plomes i xapes”. L’objectiu es utilitzar la creativitat i la imaginació per fer front a la LGTBIFòbia. Amb aquest taller es vol afavorir una visió del gènere, les sexualitats i els vincles afectius, lliures d’estereotips masclistes i alhora parlar amb naturalitat de diversitat sexual i de gènere, fomentant la solidaritat vers les persones LGTBI+, donant visibilitat a la diversitat sexual i de gènere com a riquesa.

Les persones que hi participin podran elaborar xapes personalitzades amb dibuixos, lemes i missatges sobre el dret a viure en llibertat i sense discriminacions, sobre la preferència sexual, l’expressió i la identitat de gènere. De la mateixa manera es treballarà per identificar els prejudicis sobre la diversitat sexual i de gènere existents i donar visibilitat a les noves realitats familiars: homomarentals, homoparentals, monoparentals, famílies escollides, famílies extenses, famílies amb parelles separades, etc.

Les inscripcions al taller “Martells, plomes i xapes” es poden fer a través del canal d’Instagram @nexejove del correu electrònic nexejove@santfruitos.cat o per WhatsApp al 609002154.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here