Torna el Carnestoltes de Sant Fruitós de Bages amb cara nova i molts premis

0
197

Torna el Carnestoltes de Sant Fruitós de Bages, però amb cara nova. Una de les novetats principals seran el lliurament de premis, que arribaran fins als 800 euros per a la millor carrossa. 

Serà el diumenge 25 de febrer i l’organitzen entitats locals, les associacions de famílies de les escoles i instituts, els veïns i l’Ajuntament.

Precisament des de la regidoria de joventut es van adonar que la festa del Carnestoltes a Sant Fruitós no acabava de funcionar i per això, asseguren, l’han volgut reformular per fer-la una festa més participada i lluïda. Una de les primeres novetats és que les cercaviles familiar i per a tots els públics s’unifiquen i se’n farà només una de sola per a tothom. El recorregut també canviarà. Començarà a la zona nord del poble per poder, diuen, dotar aquesta banda de propostes d’oci i cultura. 

Una altra novetat destacada és el concurs de disfresses. Els guanyadors rebran una dotació econòmica. La intenció és que els guanyadors puguin invertir aquests diners a fer, any rere any, millors propostes. Els premis seran de 800 euros per la millor comparsa o carrossa. El segon premi serà de 500 euros. També un premi especial de 200 euros a la proposta més original i un premi infantil, que és un any d’entrades per a la programació del cicle de cinema infantil CineXic.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here