Un grup de voluntaris es posa d’acord a Sant Fruitós per confeccionar mascaretes

0
1204
Algunes de les mascaretes que ha confeccionat el grup.
Algunes de les mascaretes que ha confeccionat el grup.

Davant l’amenaça que els hospitals es quedin sense material i conscients que a Sant Fruitós també en pot faltar, un grup de persones s’ha posat en contacte per confeccionar mascaretes. Ho fan a través de xarxes socials i treballen en cadena. Un dels voluntaris d’aquesta, David Vila, ha explicat a Ràdio Sant Fruitós que el transport del material d’una fase de la confecció a l’altra el fa Protecció Civil.

Un dels involucrats en la iniciativa, David Vila

El primer objectiu que volen assolir és el de 400 mascaretes per les persones vulnerables o que tenen més contacte públic de Sant Fruitós. Van posar fil a l’agulla dissabte i, de moment, ja en porten fetes 35. Confien assolir la xifra marcada demà o demà passat i també tenen pensat exportar-les a altres municipis.

Vila ha explicat que l’Ajuntament també participa d’aquesta iniciativa solucionant problemes, com pot ser la falta d’algun material. D’altra banda, per fer-les van demanar ajuda a un altre col·lectiu que també fabrica material sanitari voluntàriament: ‘Omplim Magatzems!‘.

El col·lectiu santfruitosenc ha rebut trucades de persones d’altres pobles de la comarca i volen encoratjar a tothom a fer el material sanitari pel seu municipi.

Aquí podreu escoltar l’entrevista completa:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here